Інфрачервона плівка Enerpia 220 Вт/м²

Інфрачервона плівка Enerpia – надтонка система для обігріву на основі поперечних карбонових стрічок та мідних шин. Порівняно з кабелем має більш високу теплопровідність, показник робочої температури варіюється в межах +30 ... +35С. ККД становить близько 98%. ІЧ плівка сумісна з більшістю популярних покриттів для підлоги: інженерним паркетом, ламінатом, ковроліном, безворсовим лінолеумом. Використовується як основне або додаткове джерело опалення, призначене для укладання в приміщеннях з низьким рівнем вологості.

В інтернет-магазині LETO ви можете придбати інфрачервону плівку від відомого виробника (Південна Корея), з гарантією справжності бренду.

ІЧ-плівка Enerpia: особливості та переваги

Головними перевагами плівки Enerpia є такі властивості:

  • Довговічність – експлуатаційний термін продукту становить понад 20 років за рахунок збільшення ширини шин з міді.
  • Практичність – монтаж не вимагає заливки стяжки, мінімальна товщина та маса матеріалу сприяють легкій та швидкій роботі з ним.
  • Безпека – система стійка до перегрівання, максимально допустимий показник + 105 С. Надійний захист від займання забезпечується антиіскристою сіткою, що розташована вздовж мідних шин.
  • Універсальність – інфрачервона плівка широко застосовується на різних об'єктах, від промислових підприємств і сільськогосподарських будівель до приватних квартир.

Плівка Enerpia розміщується під покриттям підлоги, без підняття рівня підлоги. Це дозволяє скоротити фінансові та тимчасові витрати. Можливий демонтаж ІЧ плівки та повторне укладання в іншому місці. Матеріал несумісний з кахельною плиткою, не укладається у вологих приміщеннях. Для об'єктів із підвищеними вимогами безпеки (дитячі кімнати) рекомендовано використання заземлювального покриття E-dero.

Сфера застосування плівки Enerpia 220

Плівковий карбоновий обігрів використовується для влаштування теплої підлоги, а також для утеплення стін. У сучасному світі застосовується для облаштування приміщень різного призначення: офіси та квартири, гаражі та склади, сільськогосподарські споруди та дачі, кіоски та виробничі приміщення.

Плівка південнокорейського виробника відмінно зарекомендувала себе при монтажі теплиць, брудерів, будок для собак та вольєрів для тварин, курників.

Затребуваною сферою застосування є влаштування систем антизледеніння та сніготанення. В інтернет-магазині LETO можна замовити за розумною вартістю інфрачервону плівку Enerpia з потужністю 220 Вт/м². Прямі поставки від виробника забезпечують оперативне виконання замовлення, лояльні ціни та дотримання всіх гарантійних зобов'язань.

Необхідні матеріали для укладання плівкової теплої підлоги під легкі підлогові покриття:

  • Ізолон ламінований
  • Монтажні набори
  • Терморегулятор
  • Провід ПВ3-1.5мм


Подключение инфракрасной пленки

Не можете зробити вибір? Є питання?

Фахівці інтернет-магазину "Літо" допоможуть Вам підібрати найбільш підходящий тип і параметри теплої підлоги, зроблять для Вас розрахунок вартості і оформлять замовлення. Зателефонуйте (066) 472-59-59 або (067) 472-59-59 або вкажіть контактні дані у формі зворотного зв'язку

 

Може бути цікаво:

Інфрачервоне опалення. Користь чи шкода?

Застосування інфрачервоної плівки

 

Відео по монтажу інфрачервоної плівки  Hi-Heat своїми руками

 

Характеристики

Потужність, Вт 220 Вт/м²
Ширина мата 50/80/100 см
Товщина 0,4 мм
Ширина мідної шини 12 мм
Max температура нагріву 40-50 ℃
Призначення Під ламінат/паркет/лінолеум/ковролін
Лінія відрізу 25 см
Гарантія 10 років
Країна-виробник товару Південна Корея
Тип продукції Інфрачервона тепла підлога

Інфрачервона плівка Enerpia 220 Вт/м²

  • Виробник: Enerpia
  • Код товару: 220 Вт
  • Артикул: 022274
    UPC:
    ID: 93669
  • 99
  • 200.0000 тугриков